Industriile creative

Software

Industria software a transformat modul în care organizațiile, întreprinderile și chiar oamenii se coordonează și lucrează. Impactul său poate fi diminuat de creșterea inovațiilor, progresului tehnic, productivității sporite și forței de muncă..

TV

Televiziunea este un mediu folosit pentru diseminarea informațiilor, știrilor și divertismentului, care include imagini în mișcare și sunet. Peste 2.900 de unități de radiodifuziune au fost active în Statele Unite în 2016, generând venituri anuale totale de 120 de miliarde de dolari..

Film

În el este investit capital pentru a fi realizat, pentru expunerea lui în săli de spectacole, pentru un templu a celor ce vin, nu numai pentru distracție, ci și la un spectacol deosebit, a celei de-a șaptea arte.

Muzica

Industria muzicală este formată din companii și persoane fizice care câștigă bani prin crearea de piese noi și vânzarea de concerte și spectacole în direct, înregistrări audio și video, compoziții și partituri.

Arta

Fiind o punte de legatura intre trecut si viitor, un motor al evolutiei umane, ofera accesul la un univers mai armonios si mai frumos, la inovatie si creativitate, la evolutie. .

Carte

"Într-o societate în care valorile culturale şi moral-spirituale sunt copleşite de violenţă şi substituite cu rebuturi şi clişee de prost gust incapabile să educe, cartea poate şi trebuie să acţioneze.

Antreprenori de succes

Un antreprenor este o persoană fizică sau juridică care se obligă, pe baza unor clauze și condiții contractuale, să execute diferite lucrări. în beneficiul altei persoane sau organizații, în schimbul unei sume de bani dinainte convenite.

Latest Products Image

Walt Disney Design

Un animator talentat din cadrul unei companii de publicitate, Disney a inceput sa faca propriile firme scurte de animatie intr-un garaj. Inspirat de un soricel care se plimba prin biroul sau, l-a creat pe Mickey Mouse si l-a facut eroul desenului "Steamboat Willie", in 1928.

Latest Products Image

Roxana Stirbu Aetizan

Aceata a fondat afacerea cu ciocolată Guilty Pleasure – love made cho­co­late, la sfârşitul anului 2015, printr-o investiţie de 30.000 de euro. Anul trecut, Guilty Pleasure a vandut ciocolata artizanala in valoare de 250.000 lei, in crestere cu 60% fata de 2016.

Latest Products Image

Ruth Handler Inventatoare

Ea a fost maestrul din spatele creației, comercializării și vânzărilor păpușii Barbie, vândută pentru prima dată în 1959. În 1996, păpușile Barbie au generat venituri de 1,7 miliarde de dolari pentru Mattel , compania fondată de Ruth Handler și soțul ei Elliot.

Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo

Din perspectiva unui antreprenor

Nu sunt instrumentele în care aveți credință - instrumentele sunt doar instrumente - funcționează sau nu funcționează. Sunt oamenii în care ai încredere sau nu.

AUTOR, Steve Jobs

Nicio companie, mică sau mare, nu poate câștiga pe termen lung fără angajați energizați care cred în misiune și înțeleg cum să o realizeze.

AUTOR,Jack Welch

Antreprenor în 3 pași

Fii de ajutor

Cand esti antreprenor, nu ai foarte multi clienti si vrei sa-i pastrezi in orice mod posibil.

Fii creativ

Acest lucru te va ajuta sa obtii clienti noi si daca vei continua sa inovezi vei fi capabil sa pastrezi clientii pentru o lunga perioada de timp, un avantaj pentru o aventura antreprenoriala.

Nu minti

Trebuie sa setezi obiective realiste si sa incerci sa le atingi si chiar daca nu vei reusi in anumite situatii ar trebui sa discuti despre acestea cu actionarii companiei, deoarece asta ii va face sa aiba mai multa incredere in tine.

Industrii creative

Industriile culturale și creative sunt acele industrii care produc și distribuie bunuri și servicii care, atunci când sunt create, sunt considerate ca având o caracteristică, utilizare sau scop specific care materializează sau transmite expresii culturale, independent de valoarea comercială pe care o pot avea

Content Image

Idei pentru afaceri de succes

In zilele noastre o afacere de succes nu se mai rezuma doar la cateva posibilitati, avand libertatea de a alege dintr-o varietate de domenii, fie ele technologice, practice sau culturale.

Portfolio Image

Business cu ciocolata artizanala

Fie ca esti pasionat de ciocolata si vrei sa realizezi bomboane si praline sau iti face cu ochiul o astfel de afacere dulce, trebuie sa tii cont de niste aspecte importante privind acest domeniu.

Portfolio Image

Marochinarie

Mai exact, genti pictate manual. Este un business creativ si cu continuitate in industria modei deoarece femeile sunt captivate de obiectele hand-made unicate.

Portfolio Image

Pensiune canină

Pensiunile canine cer capital minim de 10.000-15.000 de euro pentru a funcționa corect și sunt afaceri profitabile pentru cei care aleg o locație strategică pentru audiențele lor țintă

Portfolio Image

Design interior

Oamenii cauta tot mai mult designeri de interior pentru a-si amenaja locuinta in tendinte, dar si pentru amenajarea cladirilor de birouri intr-un mod productiv pentru angajati.

Portfolio Image

Salon de tatuaje

Piata tatuajelor a crescut foarte mult in ultimii ani. Sa iti deschizi un salon de tatuaje implica o investitie serioasa ce ar putea ajunge la suma de 7.000 de euro, bani pe care ii poti recupera chiar si in primul an de la deschiderea salonului.

SUS